Hüdayim | Hüdayi Mezunlar Derneği

Diyarbakır’da Sosyal Girişimcilik Akademi Programımızı Tamamladık!

Hüdayi Mezunlar Derneği tarafından, Ulusal Ajans projesi kapsamında düzenlenen Sosyal Girişimcilik Akademi Programı ilk durağı olan Diyarbakır etabımız başarıyla tamamlandı.

Program süresince genç girişimcilerimiz, sosyal sorumluluk projeleri geliştirme ve sürdürülebilir kalkınma konularında kapsamlı eğitimler aldı. Katılımcılarımız, toplumun ihtiyaçlarına duyarlı projeler üretmek için hem teorik bilgiyle donatıldı hem de bu bilgileri uygulamalı çalışmalarla pekiştirme fırsatı buldu.

Bu değerli organizasyonun gerçekleşmesine katkıda bulunan:

  • Değerli hocalarımıza, bilgi ve tecrübeleriyle genç girişimcilere rehberlik ettikleri için,
  • Kıymetli katılımcılarımıza, programa kattıkları enerji ve azimleri için,
  • Kardeş derneğimiz Dicle İlim İrfan Derneği’ne, sağladıkları destek ve iş birliği için
    en içten teşekkürlerimizi sunarız.

Hüdayi Mezunlar Derneği olarak, gençlerin sosyal girişimcilik bilincini artırmak ve sürdürülebilir kalkınmaya katkıda bulunmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Birlikte daha güçlü ve sosyal etkisi yüksek projelerle toplumumuza hizmet etmeyi hedefliyoruz.

Geleceği inşa etmek için genç girişimcilerle yan yana!

Hüdayi Mezunlar Derneği
Sosyal sorumluluk ve sürdürülebilir kalkınma için varız.

Hüdayi Mezunlar Derneği

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.