Hüdayim | Hüdayi Mezunlar Derneği

2024 GELENEKSEL HÜDAYİM MEZUNLAR İFTARI

HÜDAYİ Mezunlar Derneği, Geleneksel İftar Buluşmasında Eski Hatıraları Yeniden Canlandırdı

Hüdayi Mezunları, her yıl düzenlenen geleneksel iftar buluşmasında 280 e yakın gönüldaşımızla bir araya geldi. HÜDAYİ Mezunlar Derneği’nin organize ettiği etkinlik, eski dostlukları yeniden canlandırmanın ve yeni bağlar kurmanın keyfini yaşattı.

Farklı dönemlerden mezun olan katılımcılar, eski günleri yad etme fırsatı buldukları etkinlikte bir araya geldiler. Dernek üyeleri ve mezunları, dostluklarına ve birlikte geçirdikleri okul günlerine duydukları özlemi gidermenin mutluluğunu yaşadılar.

İftar öncesinde mezunlar arasında sıcak sohbetlerin olduğu gözlemlendi. Eski okul günlerindeki hatıraları paylaşmanın keyfiyle, geçmişin izlerini sürdüler. Birbirlerine sürpriz ziyaretlerde bulunan eski arkadaşlar, buluşmanın neşesini artırdılar.

İftar vaktinin yaklaşmasıyla birlikte Mezunlar Derneğimizin Genel Başkanı olan Abdurrahman Topbaş Bey, Tarık Kutlu Bey ve misafir katılımcılarımızdan günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaparak bizleri mutlu ettiler. İftar sofrasında bir araya gelen mezunlar, birlikte oruç açmanın huzurunu yaşadılar. Birbirlerine dualar ederek, beraberliklerini pekiştirdiler.

İftar sonrasında ise, çekiliş ile üç mezunumuza hediye takdimi yapıldı.

Ve sonrasında sedirli odaya geçilerek çay eşliğinde muhabbetin bol olduğu, yeni anıların birikim yapıldığı bir ortam oldu.

İstanbul ve il dışından katılan tüm mezunlarımıza ilgi ve alakaları için teşekkür ederiz.

Bir sonraki HÜDAYİM etkinliğinde görüşmek üzere..

Diğer etkinlik ve faaliyetlerimizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

İnstagram   Twitter    Facebook     

hudayim.org.tr

Hüdayi Mezunlar Derneği

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.