Hüdayim | Hüdayi Mezunlar Derneği

2024 HÜDAYİM MEZUNLAR BULUŞMASINA DAVETLİSİNİZ

Birlik ve Beraberliğin Güzel Anları İçin Geri Sayım Başladı

Hüdayi Mezunlar Derneği her yıl geleneksel olarak düzenlenen Mezunlar Buluşması’nı bu yıl 20 Temmuz 2024 Cumartesi tarihinde gerçekleştirecek. Etkinlik, vakfın İLAM merkezinde yapılacak ve birçok mezun, vakfın öğrencileri ve yöneticileri bu özel gün için bir araya gelecek.

Etkinlik Programı ve Detaylar

Buluşma, sabah saatlerinde vakfın yemekhanesinde düzenlenecek.

09.15’de kahvaltı ile başlayacak. Kahvaltının ardından, derneğin yöneticileri ve kurucuları tarafından yapılacak açılış konuşmaları ile etkinliğin resmi kısmı başlayacak.

10.00 – 11.00 arası Abdullah Sert hocamızın Küçük Çamlıca Çilehane Camiinde sohbetiyle devam edecektir.

11.00 – 12.00 arası HÜDAYİM E-Kart sahibi olan üyelerimiz arasında 2 kişiye BALKAN TURU hediye çekilişimiz ve hediye takdimimiz olacaktır.

12.00 – 13.00 arası Muhterem Osman Nuri Topbaş hocamızın katılımlarıyla mezunlarımıza yönelik sohbet programı olacaktır.

Öğle namazı sonra mezun katılımcılarımızla birlikte yeni anılar oluşturmak için Küçük Çamlıca korusunda yemek ikramı yapılacaktır. Bu süre zarfında, mezunlar ve öğrenciler birbirleriyle kaynaşma fırsatı bulacaklar.

Hüdayi Mezunlar Buluşması, katılımcıların birbirleriyle olan bağlarını güçlendirdiği, yeni dostluklar kurduğu ve vakıfla olan bağlarını tazelediği bir etkinlik olarak büyük bir önem taşıyor. Organizasyonu düzenleyen ekip, tüm mezunları bu özel güne davet ediyor ve etkinliğin büyük bir coşku ve heyecanla geçeceğini umuyor. 20 Temmuz’da buluşmak dileğiyle, tüm mezunlarımızı programımıza bekliyoruz.

📌 Hüdayim E-Karta İlk Defa Sahip Olmak İsteyenler İçin Başvuru Formu aşağıda verilmiştir.

https://forms.gle/ci6bYWwnBz3gjXpy9

☎ 0552 672 34 34

Hüdayi Mezunlar Derneği

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.